Ring oss: 96 75 75 57 eller email: info@vcount.no

 

 

Ofte Stilte Spørsmål

Her finner du en del spørsmål og svar om kundetellere , men finner du ikke svar til ditt spørsmål ta gjerne kontakt så hjelper vi deg.

ofte_stilte_sporsma2l

Ofte stilte spørsmål

Butikker, kjøpesentre, biblioteker,flyplasser,sykehus, kirker og andre offentlige steder der behovet for besøksdata er stort
Hvis du ikke kan måle antallet, kan du ikke gjøre noe med det. Å tro ,det hjelper ikke i lengden, derimot å vite fakta er det som gjelder. "Bare" ved å måle dine trafikkdata, kan du måle dine markedsføringstiltak eller andre faktorer som påvirker trafikken.
I idéelle tilfeller er tellingene 100% nøyaktige selv under forhold der skygger, lyst og temperaturforsjeller er utfordring, kan V-Count-kundetellere leverer nøyaktighet på over 94% daglig gjennomsnitt.
Leveransene skjer vanligvis fort.Vi har mange utstyr på lager,men vi er avhengig av å kartlegge og prosjektere behovet snarest mulig. De fleste tilfeller klarer vi på 1-7 dager.
Det varierer utifra hvilken type kundeteller og løsning er valgt. De fleste løsningen skredersys kundensbehov. Vi er desidert best på pris i forholdt til kvaliteten vi leverer  og i forholdt våre konkurrenter. For mer detaljertoversikt ta kontakt med oss så hjelper vi deg.

Nyhetsbrev

Registrer deg her for å motta produktoppdateringer og  nyheter på e-mail.

Når du registrerer deg er du automatisk  med i trekning av en IPad Air. Trekningsdag er 01.feb.2018

[supsystic-newsletter-form id=4]

Ring oss i dag :  96 75 75 57

eller